Om Vikeså Golv:

Totalleverandør av kvalitetsgulv til boliger og næringsbygg

Vikeså Golv AS ble stiftet i 2004. Vi utfører alt av gulvarbeid i alle typer bygg, alt fra bolighus til større næringsbygg. Om det er et bad på 5 m² eller et kontorbygg på 20.000 m², så ordner vi det.

Vikeså Golv er totalleverandør av gulv. Fra gulvstøp, avretting og flytesparkling og HTC-sliping av betong, til tepper, teppefliser, gulvbelegg og parkett/heltre.

Vikeså Golv kjøpte i 2021 Oltedal Golv. Oltedal Golv AS har hatt fokus på betongbaserte gulv i flere utførelser, men har de siste årene spesielt fokusert på sliping av gulv. Oltedal Golv AS kjøpte nylig tre nye HTC 1500-slipemaskiner i tillegg til de to de hadde fra før. Dette medfører betydelig økning i kapasiteten og bredden i hva vi nå kan levere.

Vi er for tiden 50 ansatte, alle med lokal tilhørighet. Vi er sentralt plassert i Rogaland, med kontorer på Vikeså og i Sandnes. Vi tilbyr våre oppdrag i hele landet. Vår omsetning i 2021 var på ca. 85 millioner kroner.

Kvalitet er et nøkkelord for oss

Det er viktig å tilfredsstille de kvaliteter som forventes når nye bygg reises eller ved rehabilitering. Vi er mesterbedrift og en stor andel av våre ansatte har svennebrev. Daglig leder Einar Vikeså Kjølberg har mesterbrev.

Vi har også sentralgodkjenning innenfor vårt fagområde og våtromssertifikat, samt at vi er medlem i StartBank. Vi er alltid på utkikk etter lærlinger og er godkjent opplæringsbedrift.

Vi tar miljø- og samfunnsansvar

Hos oss får du miljøvennlige gulv for ulike behov. I 2019 ble vi sertifisert som Miljøfyrtårn. Dette innebærer at vi oppfyller definerte bransjekrav innen HMS, arbeidsmiljø, innkjøp, energi, avfallshåndtering, utslipp, transport og estetikk. Se Miljøfyrtårn-rapport for 2021 her. 

Einar Vikeså Kjølberg er gründeren som så mulighetene til å starte en egen gulvleggerbedrift. Han er selv mester i gulvleggerfaget og har lang erfaring innen feltet.

Einar er i dag daglig leder for Vikeså Golv og Oltedal Golv, og er selv svært operativ og deltar aktivt i prosjektene.

Einar Vikeså er daglig leder i Vikeså Golv og Oltedal Golv

Våre sertifiseringer

Mester

Mesterbrev er en lovbeskyttet tittel for håndverkere som tar høyere yrkesfaglig lederkvalifikasjon. Det er Mesterbrevnemnda som har ansvar for forvaltning og utvikling av mesterbrevordningen i Norge. Mandatet er hjemlet i loven om mesterbrev i håndverk og annen næring.

Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn er et anerkjent og effektivt verktøy som hjelper virksomheter å skape konkurransefortrinn av bærekraft. Mange bedrifter merker i dag en etterspørsel etter miljøsertifisering. Ved å bli en miljøfyrtårnbedrift viser man omverdenen at miljøet tas på alvor.

Godkjent lærebedrift

For at virksomheter skal kunne ansette en lærling, må man bli godkjent som lærebedrift. Det stilles krav til at man har kapasitet og kompetanse til å tilby opplæring til lærlinger. Man må i tillegg ha en faglig leder som ivaretar opplæringsansvaret i samsvar med opplæringsloven.

Startbank

StartBank er et leverandørregister for bygg og anlegg. StartBank gjennomfører revisjon og kontrollerer at en rekke kvalitetsforhold er ivaretatt hos leverandørene. Det gjelder for eksempel gyldig skatteattest, skadeforsikring, firmaattest, HMS-erklæring m.m.

Weber gulventreprenør

Weber Gulventreprenør er en sertifisering som sikrer en kvalitetsmessig utførelse av avretting / flytesparkling og overflatebehandling med produkter fra Weber.

Sertifisert Husqvarna Superfloor-Entreprenør

Sertifiserte Husqvarna-Superfloor entreprenører har gjennomført Husqvarnas Superfloor Academi og fått nødvendig opplæring i å utføre Husqvarna Superfloor i henhold til gjeldende krav og retningslinjer.