Gulvtyper:

Gulvløsninger til alle formål

Det finnes utallige gulvløsninger til ulike formål. Gulvløsninger som tar hensyn til ulike krav som fremdrift, lyd og varme, økonomi, byggehøyde og annet. Vikeså Golv hjelper deg med å finne din løsning. Du får et komplett og ferdig lagt gulv, utført av fagfolk.

HTC-gulv

Mekanisk foredling av gulvet som fungerer like godt på nystøpte gulv som på eksisterende. Betongen slipes trinn for trinn for å oppnå ønskede egenskaper.

Les mer

Betonggulv

Vi støper gulv for alle formål. Fra private til industri, landbruk og offentlige bygg. Vi kan levere alle former for betonggulv.

Les mer

Vinyl og belegg

Godt alternativ i en rekke rom, spesielt våtrom. Det er slitesterkt og kan fås i mange ulike design og farger. Vi har vinylgolv av høy kvalitet fra flere leverandører.

Les mer

Lydgulv

Vi leverer trinnlydsgolv, med og uten vannbåren varme. Det legges matter egnet avretningsmasse, både til prosjekter og private.

Les mer

Designgulv

Designgulv er egne avrettingsmasser med farge i. Det gir en gulvoverflate med store design- og fargemuligheter og tilslag.

Les mer

Parkett og tregulv

Vi leverer kvalitetsparkett og heltregulv av høy kvalitet fra flere anerkjente leverandører. Her er det mange forskjellige produkter for helliming eller løstlegging.

Les mer

Tepper og teppefliser

Tepper og teppeflis er både praktisk, komfortabelt og vakkert. Det finnes et svimlende utvalg av farger og mønster.

Les mer

Våtrom

Vi er godkjent våtromsleverandør, og kan tilby ulike typer belegg til ditt bad, vaskerom eller lignende.

Les mer

Epoxy

Epoxy legges ofte i sammenheng med avretting. Rent, blankt og stilfullt. Epoxy kan leveres i et stort antall typer og varianter og passer der det er mye slitasje.

Les mer

Inngangsmatter

Vi leverer en rekke ulike inngangsmatter til ulik bruk og behov. Vi leverer matter som både kan ligge løst på gulvet eller være nedfelt i mattebrønn. 

Les mer

Universell utforming

Vi leverer taktile produkter til UU merking for blinde og svaksynte. Dette innebærer farefelt, oppmerksomhetsfelt, ledelinjer, trinnmarkering med mer.

Les mer

Kvalitetsgulv til alle formål

Når du handler med oss får du alltid et komplett og ferdig lagt gulv, utført av fagfolk. Vi hjelper med å beregne priser, og kommer på befaring ved behov. 

Vi gleder oss til å høre fra deg!