Våre prosjekt

Noen av våre prosjekt

Vikeså Golv har solid erfaring som underleverandør i både store og mindre prosjekt. Vi jobber godt sammen med både entreprenør og andre underleverandører, og vår erfaring innen denne type prosjektarbeid gjør oss til et trygt valg for deg som trenger et profesjonelt og pålitelig gulvleggerfirma til ditt prosjekt.

Vi har vunnet mange spennende oppdrag, og er stolte av å kunne vise frem noen av prosjektene her. 

Eierne i Vikeså Golv kjøper Oltedal Golv

Vikeså Golv AS er største totalleverandør av gulv i distriktet. Oltedal Golv AS har hatt fokus på betongbaserte gulv i flere utførelser, men har de siste årene spesielt fokusert på sliping av gulv. Oltedal Golv AS kjøpte nylig 3 nye HTC 1500 slipemaskiner i tillegg til de 2 de hadde fra før. Dette medfører betydelig

Se mer »

Vi er nå Miljøfyrtårn

Vikeså Golv er nå sertifisert som Miljøfyrtårn.Som første bedrift i Bjerkreim kommune, ble Vikeså Golv den 10.12.2019 sertifisert som Miljøfyrtårn. Dette er en bekreftelse på at vi oppfyller definerte bransjekrav innen HMS, arbeidsmiljø, innkjøp, energi, avfallshåndtering, utslipp, transport og estetikk. Hos oss får du miljøvennlige gulv og tjenester for ulike behov.

Se mer »

Vi søker gulvlegger / gulvstøper

Vi vokser og får stadig nye, spennende oppdrag. Derfor søker vi nå etter flere folk. Vi trenger både fagfolk, men som godkjent lærebedrift er vi også på jakt etter lærlinger. Du går kanskje på byggfag i dag, men det er ikke et krav. Hvis du er motivert for en praktisk jobb, med hyggelige kolleger og

Se mer »

Vi sponser idretten

Vi i Vikeså Golv er glade i idretten, og vi heier spesielt på de lokale heltene våre. Derfor har vi valgt å sponse et bredt spekter av utøvere, og håper og tror at vårt bidrag er med på å løfte fram utøverne på en god måte. Vikeså Golv – stolt sponsor av:      

Se mer »