Våre golv

Vår utvalg av golv

Under kan du finne informasjon og bilder av vårt utvalg av golv. Vi hjelper gjerne med å beregne priser, og kommer på befaring ved behov. Gå til kontaktfanen og skriv navn og epost, så tar vi kontakt med deg.

Parkett og tregolv

Vi leverer kvalitet fra Tarkett og Boen

Vikeså Golv har stort utvalg i tregulv av høy kvalitet. Våre leverandører er blant markedets beste, blant andre Tarkett, Gerflor, Skandia Wood Floor. Her er det mange forskjellige produkter for helliming eller løstlegging. Lamellparkett i forskjellige utførelse, heltreparkett, høykantparkett og klossegolv. Under ser du noen av våre tregulv vi har lagt. Du finner også linker til en rekke produktkataloger.

Last ned kataloger i PDF format under eller klikk på eksterne lenker for mer informasjon:

Tepper og teppeflis

Tepper og teppeflis

Tepper og teppeflis er både praktisk, komfortabelt og vakkert. Det finnes et svimlende utvalg av farger og mønster. Se gjennom våre leverandørers kataloger under.

Vi har produkter fra Ege, Hammer Capets, Golvabia, Interface, Modulyss, Tarkett m.fl. Er du i tvil om hva som passer hos deg, så ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

En av fordelene med teppeflis er at hvis du får en skade på en eller søler noe som ikke går vekk, så kan du bare erstatte den ene flisen, enkelt og greit, uten å måtte ta opp hele teppet eller skjære i det.

Les mer på eksterne lenker til våre leverandører:

Våtrom

Fliser og vinyl til bad og andre våtrom

Vi er godkjent våtromsgolvlegger,  og kan tilby både fliser og belegg til ditt bad, vaskerom e.l.

Følg linken under for inspirasjon om våre våtromsprodukter:

Vinyl og belegg

Vinyl og belegg er populært og slitesterkt!

Vinylbelegg er et godt alternativ i en rekke rom. Det er slitesterkt og kan fås i mange ulike design og farger. Vi har vinylgolv av høy kvalitet fra flere leverandører. Bla gjerne gjennom bildene under og les mer på leverandørene sine sider / produktkataloger.

Last ned PDF-er under eller besøk eksterne lenker for mer informasjon om vinyl og belegg:

Sportsgulv

Les mer: