Om oss

Om Vikeså Golv

Kvalitetsgulv til bolig og næringsbygg!

Vikeså Golv AS ble stiftet i 2004 og utfører alt av golvlegging i alle typer bygg, alt fra bolighus til større næringsbygg. Om det er et bad på 5m2 eller et kontorbygg på 20.000 m2, så ordner vi det. Vi legger alle typer golv, fra avretting/flytesparkling til tepper &  teppefliser, golvbelegg, parkett/heltre, epoxy og fliser.

Vi er for tiden 18 ansatte, alle med lokal tilhørighet. Vårt kontor og lager er i våre nye lokaler på Vikeså i Bjerkreim kommune, og vi tilbyr våre oppdrag hovedsakelig i Sør-Rogaland. Vår omsetning er på ca 40 millioner pr år.

Kvalitet er et nøkkelord for oss! Det er viktig å tilfredsstille de kvaliteter som forventes når nye bygg reises eller ved rehabilitering. Vi er mesterbedrift og 70% av våre ansatte har svennebrev. Daglig leder Einar Vikeså Kjølberg har mesterbrev. Vi har også sentralgodkjenning innenfor vårt fagområde og våtromssertifikat, samt at vi er medlem i StartBank. Vi er alltid på utkikk etter lærlinger og er godkjent opplæringsbedrift.

Vi er «Sertifisert Weber Gulventreprenør», noe som betyr at vi gjennomgår en årlig sertifisering hos Weber som sikrer en kvalitetsmessig utførelse av avretting/ flytesparkling og overflatebehandling med produkter fra Weber.

Møt sjefen!

Einar Kjølberg er gründeren som så mulighetene til å starte en egne gulvleggerbedrift på Vikeså. Han er selv sertifisert gulvlegger og har lang erfaring innen feltet.

Einar er i dag daglig leder for Vikeså Golv, og selv svært operativ og deltar aktivt i leveranser og prosjekt.

Ønsker du å komme i kontakt med Einar kan du sende en mail på einar@vgolv.no eller ringe han på tlf.  916 51 130