Om oss

Om Vikeså Golv

Kvalitetsgulv til bolig og næringsbygg!

Vikeså Golv AS ble stiftet i 2004. Vi utfører alt av gulvlegging i alle typer bygg, alt fra bolighus til større næringsbygg. Om det er et bad på 5m2 eller et kontorbygg på 20.000 m2, så ordner vi det.
Vi er totalleverandør av gulv, fra gulvstøp, avretting og flytesparkling, HTC sliping av betong til tepper, teppefliser, gulvbelegg, parkett/heltre, epoxy og fliser.

Vi er for tiden 27 ansatte, alle med lokal tilhørighet. Vårt kontor og lager er lokalisert på Vikeså i Bjerkreim kommune. Vi tilbyr våre oppdrag i hele landet, men hovedsakelig i Rogaland. Vår omsetning er på ca 50 millioner pr år.

Kvalitet er et nøkkelord for oss!
Det er viktig å tilfredsstille de kvaliteter som forventes når nye bygg reises eller ved rehabilitering. Vi er mesterbedrift og 70% av våre ansatte har svennebrev. Daglig leder Einar Vikeså Kjølberg har mesterbrev. Vi har også sentralgodkjenning innenfor vårt fagområde og våtromssertifikat, samt at vi er medlem i StartBank. Vi er alltid på utkikk etter lærlinger og er godkjent opplæringsbedrift.

Vi tar miljø- og samfunnsansvar.
I 2019 ble vi sertifisert som Miljøfyrtårn. Dette innebærer at vi oppfyller definerte bransjekrav innen HMS, arbeidsmiljø, innkjøp, energi, avfallshåndtering, utslipp, transport og estetikk. Hos oss får du miljøvennlige gulv for ulike behov.

Vi er «Sertifisert Weber Gulventreprenør»
Det betyr at vi gjennomgår en årlig sertifisering hos Weber som sikrer en kvalitetsmessig utførelse av avretting/ flytesparkling og overflatebehandling med produkter fra Weber.

Møt sjefen!

Einar Kjølberg er gründeren som så mulighetene til å starte en egen gulvleggerbedrift på Vikeså. Han er selv mester i gulvleggerfaget og har lang erfaring innen feltet.
Einar er i dag daglig leder for Vikeså Golv, og selv svært operativ og deltar aktivt i leveranser og prosjekt.


Ønsker du å komme i kontakt med Einar kan du  ringe eller send mail.
Mail: einar@vgolv.no 
Tlf:  916 51 130