Støp og avretting

Gulvstøp, avretting og flytesparkling

Vi kan golvstøp, flytesparkel og epoxygulv!

Vikeså Golv har ansatte med lang erfaring innen gulvstøp, avretting og flytesparkling. Bedriften er markedsledende innen faget, og utfører alt fra små private oppdrag til oppdrag i store offentlige bygg og industri. 
Her finner du informasjon og bilder vedrørende gulvstøp, avretting og flytesparkling, samt informasjon om designgulv, epoxygulv, trinnlydsgulv etc. 
Vi hjelper deg gjerne med å beregne priser, og kommer på befaring ved behov. Ring oss direkte eller skriv navn og epostadresse på vår kontaktside, så tar vi kontakt med deg.

Gulvstøp

Vikeså Golv har høy kompetanse innen gulvstøp. Arbeidet utføres av dyktige fagfolk med årelang erfaring innen gulvstøp, avretting og flytesparkling.

Betong er et solid materiale med gode egenskaper. Vi legger alt fra små rom til store haller og utfører nødvendig for- og etterarbeid som isolering, armering, fuktsperre, støp og avretting.

Avretting og flytesparkling

Vikeså Gulv har høy kompetanse innen avretting og flytesparkling. 
Vi retter av betong- og hulldekke, gammel betong, tregulv, flis og klinker, gipsgulv, over vannrør/varmekabler, lydgolv, ja alt som har med golvavretting. 
Etter avretting er gulvet klart for ulike topplag som belegg, tepper, flis eller lignende.

Start video

Designgulv

Designgolv er egne avrettingsmasser med farge i.
Det gir en gulvoverflate med store design og fargemuligheter. Rask installasjon, lang holdbarhet og enkelt vedlikehold. Et spennende gulvkonsept.

Epoxy

Epoxy legges ofte i sammenheng med avretting. Rent, blankt og stilfullt. Epoxy kan leveres i et stort antall typer og varianter, og passer der det er mye slitasje, eksempelvis i lagerhaller, butikker, garasjer, samt for eksempel ganger og kjøkken i eneboliger. Kan fås blank eller i ulike farger.

HTC sliping

HTC sliping er sliping og polering av betong. Overflaten bearbeides maskinelt og poleres deretter av maskiner med diamantverktøy. Resultatet gir en estetisk jevn og fin overflate med høy kvalitet. Overflaten varierer fra blank til matt etter valgt metode: 
– Platinum
– Gull
– Silver
– Bronze

Start video

Trinnlydsgulv

Trinnlydsgulv  er isolasjon som legges for å isolere for fottrinn og støy mellom etasjer og boenheter.

Ulike løsninger til ulike formål

Det finnes utallige gulvløsninger til ulike formål. Gulvløsninger som tar hensyn til ulike krav som fremdrift, lyd og varme, økonomi, byggehøyde og annet. Vikeså Golv hjelper deg med å  finne din løsning. Komplett og ferdig lagt gulv, utført av fagfolk. 

Lydgulv bolig og bolig QT

En rasjonell og solid gulvløsning for trebjelkelag, som kombinerer trinnlydsdemping og fremdrift på en imponerende måte.

Lavtbyggende Lydgulv

Hvis du ser etter en lydgulvløsning med minimal byggehøyde og best mulig trinnlydsdemping er dette løsningen for deg.

Komfortgulv DeLuxe

Gulv som kombinerer vannbåren varme og trinnlydsdemping.

Komfortgulv Bolig

En rasjonell og solid gulvløsning for trebjelkelag, som kombinerer vannbåren varme og trinnlydsdemping på en imponerende måte.

Komfortgulv Rasjonell

Hvis du ser etter et gulv som kombinerer vannbåren varme og trinnlydsdemping med rask fremdrift og fleksibilitet er dette løsningen for deg.

Lavtbyggende varmegulv

Her får du behagelig varmekomfort med minimal byggehøyde på gulvet. Å legge varmekabler i gulvet gir en god komfort. For å få en behagelig opplevelse for bare føtter, er det viktig at varmen fra kablene fordeles godt før den når fotsålene.

Garasjegulv

Weber Garasjegulv gir deg varigheten du ønsker i din garasje. Enten du skal rehabilitere den gamle garasjen eller planlegger et stort parkeringsanlegg eller industrilokale, er weberfloor industri SR og weberfloor outdoor SL det perfekte produktet. weberfloor outdoor SL gir enkelt et slitesterkt gulv som kan benyttes i garasjer, på balkonger og uteplasser uten noen form for overflatebehandling.

Industrigulv

Rask og effektiv rehabilitering av industrigulv. Dette er et gulvkonsept som gir deg et nytt gulv på kortest tenkelige tid. Installasjonen er meget hurtig, og kvaliteten meget god! Resultatet er vedlikeholdsvennlige gulv som tåler røff behandling.