Kvalitetsgulv til bolig og næringsbygg

Det finnes utallige gulvløsninger til ulike formål. Gulvløsninger som tar hensyn til ulike krav som fremdrift, lyd og varme, økonomi, byggehøyde og annet. Vi i Vikeså Golv er markedsledende innen faget vårt. Vi hjelper deg med å finne de perfekte løsningene for ditt bygg og deres behov. Du får et komplett og ferdig lagt gulv, utført av fagfolk. 

Vår visjon er «Kundens førstevalg på golv»

Vi jobber for å skape gode resultater sammen med kundene våre. Dette har vært essensielt for oss helt siden starten. Vårt fokus ligger på å levere kvalitet, til avtalt tid og alltid gi det lille ekstra.

 

Verdiene våre er Kvalitet – Miljø – Ansvar

Våre verdier er grunnstenen i virksomheten og er viktige i vårt arbeid og for å leve opp til vår visjon. I møte med oss skal verdiene vise igjen i alle ledd i organisasjonen.

Kvalitet.

Vi setter vår stolthet i håndverket. Kvalitet handler om å levere et produkt kundene er fornøyd med, kvalitet handler om å være til å stole på, kvalitet handler om å skape et resultat som står seg. 

Miljø.

Miljø handler om å være bærekraftig over tid. Vi mener det er viktig å tenke på hvordan vi tar vare på miljøet vårt, enten det er snakk om hvilke produkter vi bruker, hvordan vi jobber, å være langsiktig eller å skape et godt arbeidsmiljø.

Ansvar.

Vi legger listen høyt. Ansvar handler om å ta jobben seriøst, ta ansvar for våre medarbeidere, bidra til å skape lokale arbeidsplasser og være en positiv bidragsyter i samfunnet vårt. 

Betong

Vikeså Golv har ansatte med lang erfaring innen gulvstøp, sliping, avretting og flytesparkling. Vi er markedsledende innen faget, og utfører alt fra små private oppdrag til oppdrag i store offentlige bygg, landbruk og industri. 

Les mer

Gulvtyper

Det finnes utallige gulvløsninger til ulike formål. Gulvløsninger som tar hensyn til ulike krav som fremdrift, lyd og varme, økonomi, byggehøyde og annet. Vikeså Golv hjelper deg med å finne din løsning. Du får et komplett og ferdig lagt gulv, utført av fagfolk.

Les mer

Referanser

Vi leverer til alle typer bygg og til både næringsbygg, offentlige bygg, boligprosjekter og til privatmarkedet. Vi tar flest oppdrag i Rogaland, men dekker hele landet og . Sjekk ut noen av våre prosjekter.

Les mer

Siste nytt

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
09.06.23
Vikeså Golv AS

FAGFOLK er FAGFOLK ! 👍

Vi gratulerer Lukas Kamecki med meget godt bestått fagprøve 👏💐. Flinke mann med god fagkunnskap og mange års erfaring 👍😀.

Vikeså Golv arbeider systematisk med utdanning av nye fagfolk. Bedriften er tilknytta opplæringskontoret for byggfag. Læringer får dermed god oppfølging fra bedrift og fra utenfortående konsulenter som følger opp hver lærling 👍

Det er mange ulike modeller for å nå målet. Ønsker du å bli lærling kan du ta kontakt med Einar.
... Vis merVis mindre

FAGFOLK er FAGFOLK ! 👍

Vi gratulerer Lukas Kamecki med meget godt bestått fagprøve 👏💐.  Flinke mann med god fagkunnskap og mange års erfaring 👍😀.

Vikeså Golv arbeider systematisk med utdanning av nye fagfolk. Bedriften er tilknytta opplæringskontoret for byggfag. Læringer får dermed god oppfølging fra bedrift og fra utenfortående konsulenter som følger opp hver lærling 👍

Det er mange ulike modeller for å nå målet. Ønsker du å bli lærling kan du ta kontakt med Einar.

Kommenter på Facebook

Gratulerer 😀👍

Gratulacje

Gratulerer Lukas..👍🏻

Gratulere så mye Lukas du er flink 👏

Gratulera Lukas 😁👍

Gratulera Lukas🥳🥳

Gratulacje👏👏👏

Grattis Lukas👌

Gratulera klassekompis💪💪💪💪

Gratulacje Łukasz

👏👏👏👏👏👏

👏👏👏

Gratulera gode mann👏👏

Gratulacje 🎉🎉

Gratulerer 🥳🙌🏼

Kanon bra Lukas💪

Ikke bare bestått men bestått Meget😊. Gratulera 🎉🎉🎉

View more comments

Følg oss i sosiale medier

Kvalitetsgulv til alle formål

Når du handler med oss får du alltid et komplett og ferdig lagt gulv, utført av fagfolk. Vi hjelper med å beregne priser, og kommer på befaring ved behov.

Vi gleder oss til å høre fra deg!